Caravanspecialist Zeeland
Caravanspecialist Zeeland Caravanspecialist Zeeland Caravanspecialist Zeeland

Weinsberg

De WEINSBERG-Caravans bestaan nu niet uit één maar twee modellenreeksen. Eén ding hebben ze allemaal gemeen: ze komen uit één familie. In ieder WEINSBERG model kleven dezelfde familietrekjes: Duits fabrikaat, kwaliteit, vakmanschap en een onvergelijkbare prijs-prestatie verhouding.

CaraOne

Alles erop en eraan voor een aantrekkelijke prijs. Het design van het exterieur van de CaraOne is ook voor seizoen 2017-2018 kenmerkend WEINSBERG en trekt met zijn dynamische grafiek op de zijwand, voor-en achterzijde ieders aandacht. De opvallende breedtelichten geven de bestuurder bij het manoeuvreren extra beveiliging.

Het standaard GFK-dak is hagelwerend, de lichtgewicht vloer dempt geluid en isoleert tegen koude temperaturen. En dat maakt het zelfs voor de kleinste avonturiers gezellig.

Ook de dubbele ramen hebben een isolerende werking en zijn allemaal openslaand. De extra ruime disselbak met een robuuste bodem van staalplaat is niet alleen handig maar ook super praktisch vanwege zijn bijzonder lage laaddrempel.

Weinsberg CaraOne

 

Weinsberg CaraOne   Weinsberg CaraOne   Weinsberg CaraOne
Grote kledingkasten   Verstelbare LED spots   LED lichtlijst in keuken

 

Weinsberg CaraOne   Weinsberg CaraOne
Gezellige ronde zitgroep   Hoogwaardige goed uitgeruste badkamer