Knape Caravans

 knaus   weinsberg 

knaus caravan

Werkplaats

Onze werkplaats is voorzien van een remmentestbank en hefbrug. Tevens banden de- en montage en balanceerapparatuur.
Onderhoudsbeurten en reparaties aan ALLE merken caravans gaan volgens afspraak.

Onderhoudsbeurten vinden plaats volgens het FOCWA-onderhoudsrapport met bijbehorende goedkeuringssticker.
Knape Caravans is RDW erkend en door FOCWA erkend als officieel keuringsstation voor de Periodieke Aanhangwagen & CaravanKeuring (PACK).

Als u een caravan van een particulier wilt kopen en er zeker van wilt zijn dat deze technisch in orde is, dan kunt u een FOCWA caravan aankoopkeuring laten uitvoeren. Deze keuring zal u meer zekerheid geven over de caravan die u wilt kopen.

PACK is door FOCWA, de brancheorganisatie voor ondernemers in het Carrosseriebedrijf, ontwikkeld vanwege het belang van veiligheid van caravans en aanhangwagens. PACK is een vrijwillige keuring, vergelijkbaar met APK voor auto's en kan eens per jaar worden uitgevoerd.

Bestaande wettelijke eisen worden zoveel mogelijk als norm gehanteerd. PACK is een veiligheidskeuring waarbij geen onderhoud wordt gepleegd dus geen onderhoudsbeurt, maar een inspectie en keuring van een caravan of aanhangwagen waarbij alle relevante punten op het gebied van veiligheid aan de orde komen. Hieronder vallen o.a. het controleren van onderstellen, gas- en elektrische installatie, verlichting en het chassis.

PACK mag alleen worden uitgevoerd door een officieel erkende keurmeester.

rdw erkend