0031 (0) 115608510      info@knapecaravans.nl

 

Knape Caravans

 knaus   weinsberg 

Knape Caravans

Een verkeerde afmeting matras, of een matras dat echt niet lekker ligt kan van grote invloed zijn op de vakantie. Om uw caravan vakantie nóg aangenamer te maken kiest u voor een op maat gemaakt matras, afgestemd op uw wensen en de afmetingen van uw caravan. Kies voor een zorgeloze nachtrust met een matras dat bij u en uw voertuig past. 

Zo’n op maat gemaakt matras koopt u bij Seminautic.nl. Knape Caravans is één van de meer dan 40 partners van Seminautic. Zij zijn marktleider als het gaat om op maat gemaakte matrassen voor de caravan. 

De Drive In Service die zij bieden zorgt dat u zelfs vandaag nog kunt vertrekken. Uw nieuwe op maat gemaakte matras kan al binnen één uur worden ingemeten en geplaatst. 

Maak hier een afspraak en ervaar de voordelen zelf!

Caravan matras kopen in Zeeland

Uw caravan uitrusten met een matras op maat is dus geen overbodige luxe. Na een uitgeruste nacht kunt u weer fit de dag door. Zowel voor nieuwe als tweedehands caravans is een op maat gemaakt matras een goede optie om te overwegen. U kunt bij ons terecht voor uw caravan maar ook het onderhoud, de reparatie en accessoires. Neem contact op of kom vrijblijvend langs.

Over Seminautic

Seminautic heeft meer dan 25 jaar ervaring met het maken van op maat gemaakte matrassen. Daarbij zijn zij onderdeel van matrasatelier.nl. Dit maakt hen de geschikte partner om op te vertrouwen bij het creëren van uw matras met de hoogste kwaliteit. De matrassen worden gemaakt van A-klasse materialen vanuit Nederland en Duitsland.

0031 (0) 115608510      info@knapecaravans.nl
© 2024 internetbedrijf soldesign